O nas

"Smo interdisciplinarna ekipa, ki omogoči realizacijo vaših želja na različnih nivojih."

Imamo svoj projektivni biro, kjer arhitekti vaše prostorske želje uskladimo glede na danosti lokacije. Tako tipske hiše, ki so ponavadi izhodišče za prvo finančno ponudbo, postanejo unikati. Poleg osnovne dokumentacije vam v fazi projektiranja lahko ponudimo tudi 3D predstavitev objekta, razmislek o notranji opremi in zunanji ureditvi.

Naše podjetje ima to prednost, da deluje interdisciplinarno (arhitektura, gradbeništvo in finančna analitika).Tako lahko z našim širokim znanjem omogočimo, da od ideje do realizacije projekt ostaja znotraj investitorjevega finančnega okvirja in ne prihaja do nepričakovanih stroškov. Stranki s tem omogočimo pregled nad projektom, saj se zavedamo, da je bivanjska hiša ponavadi življenjska investicija, proračun zanjo pa je omejen.

Realizacijo vaše hiše vam lahko ponudimo v različnih fazah sodelovanja, pri čemer se seveda lahko odločite le za posamezne. Ponujamo vam rušitev starega objekta, izdelavo projektne dokumentacije, izdelavo temeljne plošče, montažni del objekta, zaključna dela in urejanje okolice.

Spoznajte Sem Dom ekipo

Direktor
Semir Dizdarević
V 15 letih izkušenj v gradbeništvu sem se naučil v najrazličnejših situacijah poiskati rešitev. Verjamem v timsko delo, zato sem okoli sebe združil interdisciplinarno ekipo. Skupaj znamo prisluhniti vsakemu posamezniku in ga pripeljati do izvedbenega cilja.
Marketing, Kontaktna oseba s strankami
Tjaša Dolinšek
marketing manager
Kot zelo komunikativna oseba obožujem delo z ljudmi. Gradbena in arhitekturna panoga je še posebno zanimiva, saj se investitorji z nami podajo na življenjsko potovanje, v katerem se dodobra spoznamo. Z organizacijo dogodkov se srečujem tudi v prostem času, saj sem aktivna članica konjeniškega društva.
Arhitektura
Eva Tomšić
mag.inž.arh., ZAPS 2276 PA
Glede na tempo današnjega življenja, se pri arhitekturi rada ustavim in ugotovim njen smisel in značaj. Vodilo prenosa informacij enačim s poslušanjem investitorjevih želja in usklajevanjem glede na dani potencialni prostor. Izzive vidim kot razvoj, tako na osebni kot tudi poslovni poti. Navdihujeta me glasba in gibanje telesa, kar povezujem z zgodbo, ki je pomembna v arhitekturni analogiji.
Arhitektura
Galja Štimec Erznožnik
mag.inž.arh.
Z odraščanjem na vasi sem razvila spoštovanje do tradicije, ki je pogosto izhodišče mojih sodobnih prostorskih interpretacij. Verjamem da je odkrit odnos med arhitektom in investitorjem vodilo, da lahko nastane prostor pisan na kožo posamezniku. Prosti čas rada preživljam v naravi, ki je vir mojega navdiha in notranjega miru.
Podporna članica ekipe Sem Dom
Kona
Sem prijazna, očarljiva psička, ki del svojega dneva preživim v pisarni Sem Doma. Včasih se usmilijo mojih lepih učk in se odpravim tudi na terenski ogled gradbišč. Velikokrat se me stranke ob vstopu v pisarno ustrašijo, ampak jim hitro pokažem svoje nežne plati, jim sedem na noge in nastavim hrbet za čohanje. Sem zelo neopazna in nevsiljiva; če me kdo ne želi pobožati se umaknem v drug prostor.
Fotografije: Blaž Kordelič

Pisarna

051 659 554
Bežigrad 15, 1000, Ljubljana

Ekipa gradbenih in obrtniških izvajalcev

Copyright © 2022 Semdom. Vse pravice pridržane.
crossmenu